O NAS

Družba Regija nepremičnine se profesionalno ukvarja s prodajo in oddajo nepremičnin. Kot dolgoletni poznavalci trga z izkušnjami na domačem in tujih trgih nudimo kakovostne storitve in usluge. Specializirani smo za prodajo in oddajo vseh vrst nepremičnin, tako rabljenih kot novogradenj. S strokovnim in osebnim pristopom nudimo celotno rešitev za vas. Z bogatim naborom storitev vam prihranimo čas, skrbi in stroške.

Preverite zakaj smo najboljši!

direktor in nepremičninski svetovalec, Darko Poposki, mag.var.

SPOŠTOVANI,

Prvi stik z nepremičninami sem vzpostavil v zgodnjih najstniških letih, ko sem pomagal pri oddaji družinskega stanovanja. Že kot otrok sem bil odprta in komunikativna oseba z veliko pozitivne energije. Odločil sem se, da bom nase prevzel celotno odgovornost in poiskal »najboljšega najemnika« za stanovanje, ki je bilo v družinski lasti. V istem trenutku sem poslikal stanovanje, pripravil oglas in začel z oglaševanjem. Po nekaj urah sem dobil tudi prvi klic interesenta in ga povabil na ogled. Po uspešnem ogledu je gospod stanovanje najel. Takrat se mi je porodila ideja, da bi se lahko začel profesionalno ukvarjati z nepremičninami.

Po koncu študija sem se začel profesionalno ukvarjati z nepremičninami. Najprej sem pridobil licenco za nepremičninskega posrednika in takoj sem vstopil na trg nepremičin. Tam sem se srečal z različnimi izzivi in pridobival nove izkušnje. Udeleževal sem se seminarjev in predavanj iz nepremičninskega področja. Poleg slovenskega trga sem deloval tudi na drugih trgih in sicer hrvaškem in severno makedonskem. Ministerstvo, ki je pristojno za nepremičninsko področje v Severni Makedoniji, me je povabilo, kot zunanjega gosta, da predstavim področje nepremičninskega posredovanja in ureditev zakonodaje v Sloveniji ter izpostavim razlike med državama. 

Pasivno se z nepremičninami ukvarjam od leta 2013, aktivno pa od leta 2018. Nepremičnine in delo z ljudmi so postali del mojega vsakodnevnega življenja. Veselje do dela z nepremičninami je veselje do nenehnega spoznavanja novih ljudi, pridobivanje novih izkušenj ter izobraževanje na pravnem in gradbenem področju.

Cilj poslovanja z nepremičninami ni vedno dobiček, velikokrat se znajdem v vlogi svetovalca, ki poda neplačan nasvet stranki. Vedno poskušam vzpostaviti osebni pristop do stranke in na koncu ohraniti prijateljski odnos. Izkušnje so me naučili, da sem boljši od ostalih in poslujem na drugačen način.

direktor Darko Poposki, mag.var.

PODATKI PODJETJA
REGIJA NEPREMICNINE, Darko Poposki s.p.,
Toplarniška ulica 1b, 1000 Ljubljana
Davčna št.: SI77718020
Matična št.: 9087567000
LOGO 4

 

Toplarniška ulica 1b,

1000 Ljubljana

T: +386 (0) 30 250 128

M: info@regijanepremicnine.si